Mijn CN

Voordelen

Als lid van Carbon Network maak je deel uit van een hecht zakelijk netwerk met een hoge onderlinge gunfactor
Wat zijn de voordelen van een Carbon Network lidmaatschapWat zijn de voordelen van een Carbon Network lidmaatschap

Voordelen voor jou

Bij CN gaat netwerken op een vanzelfsprekende manier samen met genieten. Je kunt inspirerende presentaties bijwonen, bijzondere locaties bezoeken en je culinair laten verrassen – altijd in gezelschap van mensen die benieuwd zijn naar je verhaal en die hun kennis en ervaring willen delen.

Onze events en nieuwsbrieven bieden de mogelijkheid jezelf en je bedrijf te profileren. En last but not least: het netwerk geeft je toegang tot leiders van topbedrijven in Nederland en daarbuiten.

Nog 6 goede redenen om lid te worden van Carbon Network:

Persoonlijke aandacht

Verbinden gaat over meer dan mensen met elkaar in contact brengen. Wij geloven in de meerwaarde van een goede match en dat vraagt persoonlijke aandacht. Daarom gaan we met jou in gesprek over je wensen, plannen en ambities. Dat doen we natuurlijk ook met alle andere leden, zodat we weten wie voor jou interessant is om te ontmoeten – en andersom.

Actieve verbinding

De kracht van CN is dat we continu zoeken naar kansen voor leden om elkaar te versterken en die meteen benutten. Een mailtje, belletje of een ontmoeting tijdens een event, ons team staat altijd klaar om leden te verbinden. Zo kom je nog makkelijker in contact met anderen.

Events

Je kunt elke maand deelnemen aan exclusieve en verzorgde events, zoals bedrijfsbezoeken op bijzondere locaties, kennistafels en borrels. Het CN-team heet je daar persoonlijk welkom en stelt je graag voor aan andere leden die je wilt ontmoeten.

Handelsmissies

We organiseren elk jaar een aantal volledig verzorgde handelsmissies in binnen- en buitenland. Dit opent voor de deelnemers deuren naar nieuwe markten en branches. Samen zakelijke kansen verkennen biedt ook volop mogelijkheden om van anderen te leren en elkaar te inspireren.

CN-app

Alles wat je nodig hebt als CN-lid op één plek: dat vind je in deze handige app. Je hebt toegang tot de contactgegevens van de leden, de nieuwsbrief en de agenda met events, waarvoor je je met één klik kunt aanmelden. De app fungeert ook als platform om met je eigen connecties berichten uit te wisselen.

Pearlcard Services

Je bent automatisch member van Pearlcard en hebt daarmee toegang tot een breed palet aan services op het gebied van concerten en festivals, sport, evenementen, reizen, een gezonde lifestyle, exclusief uit eten gaan, luxe producten en wonen.