Mijn CN

Carbon Network

Zakelijk succes door persoonlijke verbinding

Persoonlijke verbinding

Persoonlijke verbinding en oprechte aandacht vormen de basis voor zakelijk succes. Dat zien we dagelijks bij Carbon Netwerk (CN). Wij kennen de leden van ons netwerk en vragen naar hun wensen en ambities. Op basis daarvan brengen wij hen met elkaar in contact, tijdens onze events en online. In die persoonlijke verbinding ligt onze kracht.

Persoonlijke netwerk connectiesPersoonlijke netwerk connecties
Voor wie is Carbon Network?Voor wie is Carbon Network?

Voor wie

De leden van CN zijn ondernemers, professionals en decision makers die de ambitie hebben om zich zowel zakelijk als persoonlijk verder te ontwikkelen. Ze werken bij corporate- en MKB-bedrijven, startups en scale-ups. De onderlinge gunfactor binnen het netwerk is groot. De leden van CN staan open voor contact en zijn bereid hun zakelijke relaties met elkaar te delen. Vanuit onderling vertrouwen ontstaan nieuwe verbindingen en zakelijke successen.

Zakelijke en persoonlijke groei

CN organiseert elke maand inspirerende events waar je in een open en ontspannen sfeer andere leden ontmoet op bijzondere locaties. Deze ontmoetingen bieden je de gelegenheid te sparren, ervaringen en kennis te delen en ideeën op te doen. CN draagt zo bij aan jouw zakelijke én persoonlijke groei.

04
Apr

fCN & CN Congres Leads "Ahead of the Curve"

17
May

Padel Trip Marbella

18
Jun

CN Connects

Hoe het begon

In 2011 startte ondernemer Merlin Melles het Founders Carbon Network (fCN). Ze zag al op jonge leeftijd hoe actief en gericht verbinden mensen verder brengt, zowel individueel als in samenwerkingen.

In twintig jaar bouwde ze een indrukwekkend zakelijk netwerk op. Mensen verbinden is volgens haar het leukste dat er bestaat. Ze besloot er haar werk van te maken via het oprichten van fCN. Daarin bracht ze contacten uit haar persoonlijke netwerk bijeen;

dit groeide uit tot een unieke mix van ervaren en jongere (top)ondernemers uit vrijwel alle bedrijfstakken. Voor de maximaal 500 geselecteerde leden zijn persoonlijk contact en onderlinge verbinding belangrijker dan status en ego.

In 2019 werd Carbon Network opgericht voor professionals, ondernemers en decision makers van kleine en middelgrote bedrijven.

Beide netwerken zijn nauw met elkaar verbonden en dat maakt unieke zakelijke verbindingen mogelijk. Ambitieuze jonge professionals krijgen hiermee bijvoorbeeld toegang tot succesvolle topondernemers.

Pearlcard

Pearlcard is een servicenetwerk dat in samenwerking met haar partners privileges en services biedt die het leven aangenaam en comfortabel maken. Denk bijvoorbeeld aan kaarten/arrangementen voor concerten, festivals, sportwedstrijden en evenementen. Pearlcard biedt ook services op het gebied van reizen, wonen, exclusief uit eten gaan, een gezonde lifestyle en luxe producten. Wat je ook wenst, het team van Pearlcard regelt het voor je.

Leden van fCN en CN zijn automatisch lid van Pearlcard. Niet-leden betalen een jaarlijkse fee.

Logo Pearlcard
Pearlcard auto Carbon Network
Merlin Melles Portretfoto
Merlin Melles
Founder
Elise Brand
Head of Operations & Client Relations
Loraine Parsser
Head of Sales & Marketing
Tes van Hardeveld
Client Relations & Marketing Manager
Claire van der Kleij
Junior Communicatie Manager
Laura Vlug
Junior Event Manager